Sovmorgon och paltschwouiimen

Det var en annorlunda doft i luften imorse. Doften av sovmorgon. Det var lääääääänge sedan jag sov en hel natt senast, utan att vakna en enda gång av småskrik, kissnödighet eller annan oro. Skööönt vill jag lova! Anledningen till att det gick så bra att sova just inatt? Pysan spenderade natten i mormors regi och P väckte mig inte med en enda hostning (även om han påstår att han hostat så hörde jag det inte). Känslan av att vakna utvilad är, måste jag säga -frånsett att Elmalängtan trängde sig på rätt snart- underbar!

Förmiddagen spenderades i Birsta. Där rök en krona eller två. Till intet annat än välgörande ändamål naturligtvis. Höstkläder till fröken närmare bestämt. Hon får ju inte frysa förstås. Byxor, halsduk, mössa, vantar och bodys. Jojjemän. Åsså pricken över i: Sina första skor! Pappa valde: 
Det går fort nu, hon sätter sig upp på egen hand nu, när hon har lust vill säga, och drar sig upp på fötterna när tillfälle ges och det inte är för halt under strumporna. Hon går ju inte än visserligen, men vem vet när.........

På eftermiddagen har vi gått paltkurs med Halldis som pedagog. Palt med renkött istället för fläsk, ett ypperligt utbyte, i min smak i alla fall! Ett och annat ord på pitebondska svalde vi på köpet också. En mycket trevlig afton!
Mumsigt blev det, och naturligtvis slapp vi sedan inte den ofrånkomliga diagnosen efteråt: Paltkoma, eller paltschwouiimen kanske vi ska säga, som det heter "på riktigt"..............

Elma kan också spela - maracas med dubbelfattning! :-D

Å rida rida ranka med Rune - det var verkligen poppis!

Kommentarer
Postat av: Karro&Oliver

Jag är faktist bortskämd :-) Men när han är sjuk eller övertrött så sover han till kanske 6 på morgonen vilket man inte är van.

Ska ni på info idag om babysim?

Eller har ni redan varit?

Postat av: Karro&Oliver

Tack ! Jag är nog blind men jag såg inte er på informationen idag! Så vi ses på fika ist när vi kommer hem :-)

Postat av: Annika

Hon växer föööör fort, skulle inte förvåna mig om hom kan gå när jag kommer upp om nåra veckor :P Snygga skor :D

2009-08-24 @ 15:30:15
URL: http://jagskiterivaddutycker.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Va kul att ni gilla paltkoket,,å töckt hä va gott..Hälsa alla från mej.

Halldis.

2009-09-03 @ 17:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0