Vilken weekend! :-)

Först och främst kan jag ju inte undgå att bli lite imponerad av vår lilla skrutta. En enkelresa till Västerås tar åtminstone fyra timmar effektiv tid såhär på den snöigare delen av året. Hade förväntat mig en hel del bök och stök och mycket längre totalrestid än normalt. Men nejdå, Elma verkade tycka att bilåkning är bland det mysigaste man kan ägna sig åt- eller tråkigaste kanske, beroende på hur man ser det- sov gjorde hon i alla fall, både tur och retur. Helt fantastiskt! Inte ett gnäll på hela tiden! Fick väcka henne i vår egen matpaus för att hon skulle få äta och när vi sedan satte oss i bilen igen slocknade hon på en gång och sov till vi nått vår destination. Ojojoj! Ska det vara såhär behöver man ju inte vara rädd för långresor, inte för den sakens skull i alla fall. Men som någon påpekade för oss: Det går ju an nu, blir myyycket värre sedan, när de (syftandes på bebisar) blir lite större och behöver underhållning hela tiden... jaja, man får väl vara nöjd så länge tider är.

Vi har ju hunnit med en del besök på de här tre dagarna. Vi tog in på "pensionat Solbacka" (som vi kallar det), hemma hos Peters moster med make. Där känner vi oss alltid som hemma, fast med mycket bättre markservice än hemma hos oss såklart, riktigt lyxigt mysmys! Vi tog sedan med Peters mormor på en utflykt. Först en sväng till Enköping för besök hemma hos min f.d. arbetskamrat som jag för övrigt saknar både ofta och mycket! Uppskattat blev också vårt besök hos Peters andra moster. Där hade vi också förmånen att träffa hela hennes familj, Peters tre kusiner med respektive och barn.
Idag drog vi vidare till Täby för en visit hos min farfar. Där dök också både min faster och min farbror med sambo upp. Kul att vi fått sån bra uppslutning vid våra besök!! Kul också att Elma trivdes så bra och kände sig trygg i precis alla famnar hon fick vara hos! Extra bra kändes det nog att få vara hos gammelmoster Ginger, där hon spenderade största delen av både fredag- och lördagkvällen mysandes i famnen! :-)

Elma i pappas respektive mammas famn, som fjärde generation till gammelmormor och gammelfarfar!


Lördagsmorgonen bjöd på ca 15 minusgrader och  helt otroligt vackert vinterlandskap med jättekristaller på grenarna på alla växter i vinterdvala!

Elma fick fina presenter också:

En rosa filt från mormor, gosiga leksaker från pappas moster, kusiner och sina sysslingar


Ett litet hjärtehalsband och tuff body från värdparet på pensionatet :-)




söta strumpbyxor med "ankstjärt" från Kerstin
ett minne från en av gammelfarmors- och farfars utlandsresor från gammelfarfar
och två sommarfina bodys från gammelfaster



Elma med föräldrar är mycket nöjda med helgen men (eller kanske just därför) lite trötta nu ikväll.
Nu ska vi krypa till kojs!
Natti natti!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Åh vilken härlig helg ni verkar ha haft. Hon är så duktig lilla Elma. Jag tyckte faktiskt det var svårare att åka långt med William när han var bebis än vad det var/är när han blev lite större. Vad snäll ni är förresten. Det var verkligen en tung helg för oss, men det slutade ju gott i alla fall. Vi måste se till att ses nåt framöver. Det är bara att plinga till så står kaffekannan på kokning.:)

Kram på er

2009-02-23 @ 10:06:27
Postat av: Karoline

Vad skönt att resan gick bra för er :) Vi tog en sväng till Stockholm över dagen vi med och skutten sov hela resan dit och hem.



Hon svarar nog under dagen, annars så tycker jag att du bara går dit :)

Roligt att vi blir fler.

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0