Hälsomat..

...nåja... inte kalorisnål i alla fall :-P
Ikväll blir det pannkaka.. . dock spetsad med äpple och kanel samt serverad med rivna morötter för att döva samvetet något. Var väl faktiskt så att det var ungefär det enda som kylskåpet hade möjlighet att erbjuda idag, får väl ta en tur och handla nåt imorgon antar jag. Ska kolla om pappa(=snartmorfar)-taxin har möjlighet att göra en insats ;-)

Det är lite konstigt det här. Ju längre tiden går, ju mer avlägset känns det att det ska komma en bebis. Börjar man ge upp eller vad händer? Känns också jättejättelängesedan vi var på den där  föräldrautbildningen, undrar om man kommer ihåg något alls vad som sagts? det visar sig väl... De goda råden från omgivningen lär nog inte vänta på sig som jag förstått av andra erfarna av liknande situationer.... Goda råd -på gott och ont- kanske?

Ska nog gå och kika på bebiskläderna lite (igen) och se om det kan räta upp förståndet något.

Efter det väntar jag på skjuts med svägerskan och hennes make till spelningen. Tur man har med folk som ställer upp! :-)
Peppe spelar på eget håll han, de har ett eget litet kompani durspelare som inte vill beblanda sig med oss ännu. (Nybörjare som vill slippa tjat från oss som hållit på längre men inte kan bättre fast vi kanske tror det ibland :-P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0