Att visa sig från sin rätta sida....

Elma hade inte känsla för det varken igår eller idag. Igår var hon kinkig mest hela årsmötet, åt två gånger på två timmar och gnällde däremellan. Klockan nio drog vi hem igen. Då hade jag fått spela 3 låtar. Detta medan moster underhöll Elma alltså. Uj vad länge sedan det var man hade dragspelet i knät. Blev alldeles slut i ryggen. Är nog bra träning för att hålla bebis det där också, det väger ju helt klart några kilon den där stora svarta ljudlådan. Vid närmare eftertanke är det nog just precis vad jag kommer att få göra ISTÄLLET för att spela ett tag framöver som det verkar, hålla bebis alltså. :-P

Idag har det varit tråkigt snöväder här större delen av dagen. Man börjar ju liksom hoppas på vår nu men fick alltså se sig blåst på det när man tittade ut genom rutan imorse. Först nu skymtas lite blå stråk på himlen och i denna sekund även en solstråle eller två! :-)

Moster trotsade vädret och tog en promenad från mormor och morfar och hit. Hon tog också med sig Emma, sin studiekamrat, och de har varit här i eftermiddag och försökt få lillskruttan på bra humör. Inte en alldeles lätt uppgift idag heller, syftandes till ovanstående rubrik. Nej magont, och allmän tjurighet var det som speglades i humöret för dagen också. Det goda humöret var dock påkopplat igår kväll. Ja eller inatt snarare. Låg och pratade med mig från kl 12 till halv ett inatt. Och när pappa skulle åka till jobbet imorse var det dags för nästa omgång. Han kunde knappt slita sig när hon låg och tittade honom i ögonen och bubblade. :-)


Nu har Emma precis gått hem och då passade det tydligen Elma att bli på bättre humör igen. Ligger i spjälsängen (jo jag har bäddat färdigt den!) och pratar med moster nu.

Elma fick en sommarfin tröja av Emma! :-)

Kommentarer
Postat av: Acca

fint de blev med spjälisen!

2009-03-23 @ 19:04:09
URL: http://acccca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0