Myspys

Idag har vi verkligen myst. Mormor, Elma, Peter å jag. I ett helmysigt hus på en helmysig plats med helmysiga människor. Så här ska en söndag vara! Bara umgås och ha trevligt. Hur kan man förresten ha turen, (ja det måste faktiskt vara tur, för vi känns då ha letat hur länge som helst utan att ha hittat nåt liknande) att hitta en sån här underbar boplats. Som ett litet torp. Till stor del bevarad känsla från tidigare delen av förra seklet. Och resten är på G att bli fixat i samma stil. Till och med trädgården ingick i stilandan, ja fast då har vi ju inte ens sett den live i rätt säsong så att säga. Men det betyder ju bara att vi måste åka dit snart igen! ;-)

Vi fick en härlig söndagslunch och en ljuvligt saftig kaka bakad i vedspisen. Vet ni hur fantastiskt det smakar?! Synd att man inte kan installera en i lägenheten säger jag bara, annars hade jag gjort det på studs!

Elma var på mestadels gott humör hela eftermiddagen och mamman var hellycklig hon med, särskilt eftersom hon fick njuta av duktigt spelsällskap!







Ikväll har vi haft mormor på middag här, vi tyckte att hon behövde lite sällskap eftersom morfar ju är bortrest. Och dessutom fick vi ju användning av råvarorna vi trodde oss få använda igår kväll, de gör ju ingen nytta i kylen...

Nu väntar vi på van Veeteren-filmen på 4:an som börjar om några minuter. Elma ligger och sover så sött i sin egen säng.
Helt fantastiskt har det varit den gångna veckan, hon har sovit minst 5 timmar i sträck varje natt och igår natt hela 8 timmar! Gissa om man känner sig som en ny, UTVILAD människa!! :-)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Vad härligt att Elma sovit bra på nätterna. :-)

2009-03-29 @ 22:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0