Svisch!

...så var julen förbi?!
Nja, men så kommer julen vara här i alla fall. Decembers 23 första dagar slutar aldrig att förvåna med att blåsa förbi som en vindpust  (ja, kan ju iofs tänka mig att Kicki med familj. inte håller med mig om de 14 första men undantaget det då ;-))

Å sen kommer den säkert som vanligt vara över lika snabbt också. Inte klokt att man stressar så mycket för så lite tid egentligen. men det är ju iaf bättre att stressa INNAN, så man förhoppningsvis kan ta det lite lugnt dagen D och nån dag därefter.

Mannes utveckling svischar också fram. Som bebisars i allmänhet troligen, men jag har verkligen svårt att förstå det den här gången. Han ställer sig upp så fort han kommer åt nu, ibland tror man nästan han har något slags sugkoppsgrepp när han halar sig upp. Klarar den här veckan dessutom att hålla i sig med bara ena handen, något som förra veckan bara resulterade i piruett och magplask.

Elma gillar inte lillebrors utveckling riktigt. Eller, det är nog inte där problemet ligger egentligen, men nån typ av svartsjuka nästlar sig in i hennes hjärta till och från. Ger honom ett tjuvnyp ibland, en knuff så han tippar omkull eller en dask i ryggen. Så plötsligt ångrar hon sig och överöser med pussar och kramar istället. Inte lätt det där med syskonkärlek, va.....

Men storasyster stoltserar också med sin egen utveckling och har blivit ännu lite mer tillfreds med sina toalettbehov. Klarade veckans två dagisdagar blöjfria också, så vi håller tummen och hoppas vi slipper bakslag den här omgången.....

Få se nu, vad var det egentligen jag skulle ha gjort ikväll... . rullat köttbullar, städat kylen och ugnen, slagit in juklappar, tagit reda på den vikta tvätten...... men se, man hade ju andra saker för sig ikväll igen, så mycket bättre på tv:n, ett glas rött och så lite budgetöversyn och en lista på borde-göra-saker.... Åsså bloggningen förstås. Nytta OCH nöje. Bra kombo, resten hinner vi nån annan dag, det är ju hela sju dagar kvar till jul, eller hur?! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0