Humörsvängningar

PMS-besvär göre sig icke besvär att försöka konkurrera. Småbarnstjurighet e ruskigt svårtacklad! Ujuj! Tur de vägs upp av några leenden mellan varven, det väger upp för ganska mycket vill jag lova. 1,5 timmes skrik i förmiddag övergick i detta mysbubbel och allt var förlåtet från mammas sida...

Sedan verkar den lilla damen ha insett att hon blivit större. Idag har hon flera gånger dissat sin hand som sugföremål och nöjer sig inte med mindre än att försöka äta på armen istället!
Efter vi varit på babysång idag kom mormor och Ann-Mari på lite fika. Elma uppskattade besöket mycket (ja mamman också såklart)!

Sen tog Elma ett bad


men släppte inte sin nyfunna kroppsdel ur munnen....


igår kväll var det pappa hon inte släppte greppet om. Klamrade sig fast i tröjan... nåde den som försökte ta henne från den angenäma positionen i hans famn!


Överhuvudtaget är det kul att se att hon börjar bli mer medveten om sin omgivning. Det är inte alls lika kinkigt att vara ensam längre när man kan roa sig med att titta på figurer och mönster och sån´t spännande. hon kan ligga ganska långa stunder ensam i sin säng nu och bara kika runt och filosofera. Inte sällan i de mest märkliga bananböjningar av sin kropp, det verkar inte bekomma henne för fem öre...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0