Stängt

Eftersom de eländiga kommunpolitikerna valt att lägga ned öppna förskolan som vi brukar gå till på måndagar blev vi tvungna att ändra vår måndagstradition idag. Lösningen blev att ha en egen liten öppen förskola hos A-K istället. Öppen endast för de små kusinerna. Elma somnade på ditvägen och vi hann tillochmed få ned en kaffeslurk innan hon vaknade igen och fick komma upp och busa. De små grynen lekte och gosade med varandra, dock inte utan ett eller annat tjuvnyp eller -bit också emellanåt....
Vi hann också få risgrynsgröt och smörgås i magen innan vi vandrade hemåt igen. Elma är ju så rolig. Ställer sig fortfarande och smackar som en tok när hon ser att vi äter och blir görförbannad om det inte tilldelas henne något också, hur mätt och nyäten hon än är. Inte lätt att va´ liten inte....

Imorn äre dags för Elmis att få den svinaktiga sprutan. Får väl se hur det tar på krafterna. Återkommer väl ifrågan, antagligen.

Näpp, nu har min make en omorganisationsidé angående innehållet i våra bokhyllor, måste väl försöka engagera mig ifrågan medan Elma fortfarande sover. So long!

Kommentarer
Postat av: A-K

Hälsa honom att han gärna får komma och omorganisera här också eller åtminstone smitta av sig lite med det humöret. Öppen förskola gick ju bra hos mig, då återstår att se om det blir lika bra babysång imorgon. ;-)

2009-12-14 @ 21:30:18
Postat av: Karoline&Oliver

Håller med.

Känns så onödigt att skriva något sådant när personer inte ens behöver läsa denna blogg.

Vet ej vem som skrev förutom att personen hette Frida då.

Tack för din kommentar och jag fortsätter på samma spår som innan när det gäller bloggen :-)

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0