Vecka 41....

Brukar gå in på några gravidsidor på nätet såhär på  onsdagarna när man kommer in i ny vecka. Kul att läsa hur bebisen utvecklas vecka för vecka och vad som händer med mammakroppen och hur det är vanligt att det känns.
Får ju ta´s med en nypa salt ofta förstås, men idag var det inte lika lätt som vanligt att få nån information.

Först var jag in på www.gravid.se, där kan man, under fliken "väntabarnkalendern" skriva i beräknad dag för nedkomst för att läsa på rätt vecka. skrev då in 13/1 (ja det var ju igår, men det var ju BERÄKNAT datum man skulle skriva.
Vad händer? Jo en inforuta kommer upp: Please select valid birth date!
Jaha, här fick man inte gå över tiden inte :-(

Inte heller på familjeliv.se verkar det finnas förståelse för oss som går på övertid. Vore väl inte så mycket att begära, lite uppmuntran bara va?! Jag kan ju också räkna ut att det kanske inte är så mycket väsentligt som utvecklas såhär på övertiden eftersom man som bebis räknas som färdig redan efter 38 veckor men i alla fall.


På minbebis.com är de dock lite mer förstående:  :-)
Vecka 41-42

Bebisen & Du: Det händer inte så mycket mer med dig och bebisen nu. Bebisen är färdig att komma ut till det verkliga livet. Du går på tätare kontroller och har säkert fått eller kommer att få ett datum för igångsättning. Tänk på att vila. Snart sitter du och myser med din bebis.

 

 

Även på niomanader.se har de förstående för en sån som jag: :-)
Vecka 41
Du: Är det jobbigt? Irriterande? Oroligt? Du är inte ensam. Detta är BF-datumets förbannelse! Man stirrar sig blind på ett datum och när det kommer och går kan allt kännas hopplöst... Men de flesta bebisar kommer innan vecka 42. så håll hoppet uppe! Snart får du hålla din bebis! Antagligen får du gå lite oftare till din barnmorskan för att kolla blodtrycket och lyssna på hjärtljuden.
Bebisen: Bara växer och växer....och växer.

Ser vi allt för uppgivna ut magen och jag? Troligtvis, men för att lyda rådet ovan, vi försöker hålla hoppet uppe, Peppe och jag. Kanske är där en liten bebis där inne som kan tänka sig att komma ut NÅGON dag framöver i alla fall.............................

Kommentarer
Postat av: anne-lie

Ohh vilken mage babe :)

2009-01-16 @ 21:14:11
URL: http://anze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0