Bättre lycka nästa gång...

Vi försökte oss på att göra mandelrullrån idag, jag och syster. Det hade kunnat gå bättre. Vi var gröngölingar på området i och för sig. Om man nu hade trott att någon skulle ha trott något annat efter att ha sett våra mästerverk. Nån rulle blev platt på mitten, nån blev liksom utochinrullad, nån blev två decimeter lång, en annan såg mest ut som en liten rund knöl av knäcksmet istället för en rulle eftersom den fastnade på upprullarpinnen...ja ja, vi får väl kalla det för naturlig variation eller nåt, syns ju att de inte är fabriksframställda iaf. ;-) Om vi vågar bjuda på galenskapen återstår att se...

Elma har ätit gröt med god apitit och glatt humör idag i alla fall. Ser inte ut som ett russin längre när den mer tjockkleggiga konsistensen än hon är van med når gommen... :-)
 A-K och jag har tagit med flickorna och rekat i församlingshemmet där vi ska hålla till med bespisningen efter dopet, där såg ut att finnas allt vad man kan tänkas behöva i serveringväg, och lite till!
Bara därför lär vi väl ha missat att nåt viktigt som vi borde ha haft, men som inte finns, skulle ha varit med.... vår vanliga tur..

Jag är just nu fortfarande kvar hos mormor å morfar med Elma...som vanligt kanske... ja, fast Peppe brukar ju också vara här förstås, han har bara farit och snabbhandlat i midsommarstressen eftersom han lovat framställa en laxpaj till imorgon, vi får väl se hur sent in på småtimmarna vi lyckas tippa i säng innan allt e klart inför helgen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0