Orsak och verkan...

...Elma har studerat till sig några nya erfarenheter. Att (det förut så läskiga) tåget startar om man trycker på dess skorsten(och faktiskt inte alls var så läskigt som hon trodde, utan bara himlans roligt!!). Att den lilla gosevalpen sjunger och pratar med henne om hon t.ex. klämmer den på örat vilket får henne på riktigt bra humör. Däremot försöker jag fortfarande motarbeta hennes idé om att man får som man vill bara man skriker tillräckligt högt. Öronen tar stryk men oftast är det värt det. Beakta ordet oftast......

Lycklig var bara förnamnet idag när Elma fick testa våfflor. Till sin pappas stora förskräckelse även mata sig själv med dem. Innebar naturligtvis en hel del kladd, och antagligen inte alls särskilt mycket vara i magen i slutänden, men det går inte att ta ifrån henne att det verkade mumsigt. Tilltaget fick givna följder. Ett bad i baljan, mycket lycklig även då, ivrigt plaskandes ned allt i sin närhet. Som tur är gjorde inte hennes föräldrar om tabben att sätta henne mitt på badrumsgolvet, utan det blev placering i duschen, dock utan stängda duschväggar eftersom hennes mor inte riktigt fick plats innanför desamma tillsammans med henne för att bevaka hennes plats i baljan annars... ;-)

För övrigt var vi ned en sväng på stan idag, tittade in på jobbet, gjorde en ansökning för en utbildning i Kalmar på vårterminen, som det borde ligga i arbetsgivarens intrese att vi som optiker genomför så vi har konkurrensduglig kompetens. Tyvärr förstår de inte alltid sitt eget bästa, men nu har vi ändå -hör och häpna!- fått chansen att söka. En helt annan femma om man kommer in och/eller får åka dit sedan, men nu har jag gjort vad jag kan för saken i.a.f. 
Fortsatte stadsvistelsen med att umgås med A-C och Filip, najs najs med så trevligt sällskap såklart! :-)

Gladaste skrutten


finurlilurar..


testar en annan typ av gåstol .....


testar sitt ursnygga nya hårband (*haha*, pannband kanske jag får lov att kalla det ett tag framöver?)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0