Påsk :-)

Jaha, man får avsluta sin mammaledighet med en långhelg. Man kunde säkert ha det sämre. Det är väl aldrig så länge ledigt som under påsken. Halv torsdag (som för mig dessutom inföll under en ledig dag, så det blev HELLEDIGT istället), sedan inget jobb vare sig fredag, lördag, söndag eller måndag. Fyra och en halv dag betald ledighet. Gillas! :-)
Pysan har fått sina första påskägg. Inge karra dock, utan kläder av olika slag. första ägget kom från moster. Det var jättespännande! Så till den grad att det faktiskt var mer spännande än innehållet tyckte lillgryn. :-D Men mamman tog glatt hand om den fina tunikan tills det var dags för barnet att ikläda sig den.mer äggöppning blev det när morfar kom med påskpresent från honom och mormor. En fin randig dress, med tillhörande strumpor och tights. Sedan idag också ett påskägg från farmor och farfar med strumpor och fin frukt. :-)

Mormor som åkt på både lunginflammation och bihåleinflammation har efter flera dagars besvär nu äntligen blivit så pass bra att hon vågade låta oss komma och träffa henne. Så vi har myst där över lunc och eftermiddag, sedan tog vi medoss morfar och moster och drog till Matfors och åt påskmiddag med farmor, farfar, Elin, A-K o N-J, allt medan mormor snällt fick stanna hemma och vila lite till. Vi tjuvstartade alltså med påskmaten, detta eftersom vi tänker dra söderut imorgon , jag, P och Elma, för att träffa lite fler nära och kära. :-)


Avslutar med att önska en god natt, fortsätt GLAD PÅSK och bjussa på ett par busiga klätterapor....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0