Visst fick vi sova!

Så skönt, så skönt!
Elin somnade sådär strax före fyra och sov sedan ända fram till halv tio. Elma vaknade efter klockan sex, fick välling av sin lilla pappa, lekte ett tag i sängen och somnade sedan om även hon, och sov till halv tio. Oj så förvånade de såg ut, de små sötisarna när de upptäckte att det fanns en liten kusin i sängen också när de vaknade på morgonen. Satt och log åt varandra, och klappade varandra så fint. Goknopparna! :-)

Kommentarer
Postat av: Acca

verkar ju gå kanon för er som 2 barns föräldrar:)hur skulle ni göra med babysången förresten? har inte surrat så mkt. med janne om de nå mer, men tänkte ska ni gå så kanske han häger på:) tror han tycker de blir trist hemma 5 dar i veckan utan nån aktivitet....även om sång kanske inte är de han helst gör...men han sa tom själv att filip gillar det ju. kram på er!

2010-01-04 @ 10:57:28
URL: http://acccca.blogg.se/
Postat av: Acca

han har inte bestämt sig än säger han....men nått måste han väl göra säger han....så kom med förslag ni så får vi se vad han säger:)

2010-01-04 @ 19:49:11
URL: http://acccca.blogg.se/
Postat av: Acca

varit hyffsat i magen över dan/em. men nu ikväll har de börjat bubbla igen så ja, jag vet inte när de tänker ta slut:( ja som de ser ut här nu så tror jag 13 tiden är bäst...då filip ofta sover där vid 10 om man lyckas eller så vaknar han ju oftast mellan 8-9...så 13 där innan mellis är nog bra...blir nästan som gamla tiden...nepp nu blire sängen snart....ont i huvet har jag oxå:(

2010-01-04 @ 21:48:16
URL: http://acccca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0