mer semesterbevis

DEt var ju precis efter vi kommit ut ur takmolnet vi kom på att vi skulle dra iväg. Familj i husvagn. Dalarna. Svenskt så det förslår, men det går inte att förneka att det var riktigt avkopplande ett par dagar. Jovars, en jädrans massa passning av 1-åring och jämkande med 3-årings vilja, men, det hade det väl varit hemma också. Det passar oss att liksom komma ifrån alla måsten en stund. Bara göra det man känner för precis för stunden. Inga fasta planer, inga fasta tider.  Och framför allt: prioritera umgås-med-barnen-tid!! :)


Nån liten dam verkar vara lik sin mor vid samma ålder. Vankas det promenader dras det i handbromsen. Jag viiiiiiill INTE gåå!! DEt är jooooobbigt!! Jag ooooorkar IIIIINTE!! Och morsan och farsan har naturligtvis prioriterat bagageutrymmet i bilen till annat än syskonvagnen, så då får man ju ställa upp med ett par starka axlar om man vill genomföra sin kvällspromenad. Då passar plötsligt en promenad mycket väl in i en 3-årings kvällsplaner. Och alla får som de vill...plus lite kramp i nacken om kvällen ur föräldravinkel sett. ;)

När man knatat färdigt och axlarna får vila, så får föräldrahjärtat hoppa över några slag medan det ska se 3-åringen flänga omkring i diverse klätteranordningar i lekparken. i sina foppakopior dessutom. Hum, hur tänkte vi där? Ja, redo att kasta ut sig som skyddsnät försöker man släppa taget om hönsmamman inom sig. Intalar sig att när det ska ut och testas nya erfarenheter om sisådär 10-talet år så kommer vi se tillbaka på denna tid som -just det- rena barnleken......

Inte blir det så mycket lättare i hjärtats orosmoln när det ska köras bil. Men där är vi minst lika rädd om andras barn, fötter, hundar och gud vet vad mer det kan befinna sig på en körbana i södra Norrland.
småbrorsor ÄR avundsjuka på sina idoler, åtminstone när de kör bil ;)

Orosmolnen skingras faktiskt när det är dags för grävskopsevent. (Och superskoj!... tyckte inte minst en klåfingrig pappa ;))

Manne i galopp

och i snurr

praktismkt med tunnlar. Finns bara två håll de kan springsa åt då. Busenkelt med en mamma i ena änden och en pappa i den andra, är det sånt som kallas för kontroll ? ;)
Okej då, ni får en rutschkana till

Och en golfpremiär. Äventyrsgolf, va? Jag börjar förstå det där valda prefixet nu... :P
nästa gång det var utsiktsdags passade vi på att kombinera med eftermiddagsfikat.
Sen kunde två glada barn tillochmed ställa upp på förevigande... men många chanser får man inte ska ni tro....
Minisemesterns varmaste dag drog vi sedan hemöver igen. bara för att packa om å dra till stugan.
Där blev det ett tådopp igen. Vissa vågade tillochmed doppa knäna ... :)
och dansa och strutta...

och plaska förstås i ren lycka

Mina favvoboys på stranden

Full faaaart mot plurret!

nåja, så särskilt skönt var det inte där i, men man kunde ju ta och lira lite boll istället kanske?..
kvällsfika en sommarkväll :)

men vad har vi här då? Är det inte en kvällsPROMENAD så säg?! :D

MEN, en liiiten stund i härligt sommarkvällsväder, kan det vara alldeles underbart med promenadsällskap

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0