världens snelaste morbror

Idag har Elma haft en riktig bradag. Tycker vi i alla fall. Med det menas förstås att hon sovit bra och länge i sträck :-P
Sov mellan halv elva igår kväll och halv fem i morse, åt ordentligt och sov sedan till tjugo över åtta. Halleluja! vi for en sväng till Birsta på förmiddagen sedan. Tänkte handla lite mat eftersom vi tänkt bjuda på middag till våra långväga gäster, Kicki och Johan som är på väg från Lund med tåget idag. SJ satte dock käppar i hjulet för våra planer eftersom tåget blev försenat en timme så de missade anslutningen till Sundsvallståget och inte kommer förrän vid tio ikväll... å det blir ju lite länge för den att vänta ända till dess med middagen så vi får spara den till en annan dag. Nu får vi ju nattgäster istället, ska bli skoj att se hur de klarar en presumtivt skrikig bebisnatt ;-)

I Birsta bidde det istället nya strumpbyxor åt Elma. Jag köpte för stora häromdagen så det blev en storlek mindre nu, dock fortfarande stora eftersom hennes ben är så spinkiga.

På hemvägen fick jag sms från mamma som undrade om vi kunde fixa kaffe åt fyra gäster till en halvtimme senare. Jo då, inga problem tyckte vi och gissa vilka som kom? Jo världens snelaste morbror(min alltså!!! det har han brevbevis från mig på!)med fru och morfar fick se sig snuvad på Elma som med gott humör (om än mycket sovandes också) myste i deras famnar resten av eftermiddagen! :-P





När de gått hem fick (läs tog) mamma en puss!



Mammas och pappas lilla goding!


Så några bilder från igår: på eftermiddagen var vi på besök hos Gurli och Örjan och Elma fick sig en liten bäbä. Så söt!



Mamma och Elma håller handen :-)



Elma slappar hos pappa


Kommentarer
Postat av: Kicki

Ja älskar SJ, fyra timmar sena men vi har rullat mot Sundsvall nu. Vi får ta middagen till lunch i morgon i stället. Om vi har kommit fram till dess. Man ska aldrig ropa hej innan..



Elma får gärna ha en snällnatt i natt med. Vi glömde öronpropparna hemma tyvärr ;-)



2009-03-07 @ 19:06:28
Postat av: Karro&Oliver

Tack så mycket :) Så jobbigt att höra honom hosta och vara så dålig.

Hoppas Elma klarar sig och du också.

Jag fick ju en rejäl förkylning när Oliver endast var 3-4 veckor men han klarade sig då iaf!

Nu måste han ha blivit smittad av någon annan.

Hoppas vi kan komma på babysången nu till veckan iaf.

Kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0