Framtida elektriker?

Mhm.
Vi verkar ha en dotter med närmast magnetiskt förhållande till elsladdar. Undan går det på golvet nuförtiden. Kravlar runt i alldeles för många centimetrar per sekund. Vips så är hon vid eluttaget och ska sånär sätta tänderna i en sladd, när hon upptäcks av någon närstående och genast repelleras från densamma.  Minnet verkar det inte vara något fel på. Kommer ihåg precis vart hon ska, trots att de är långt utom synhåll från den plats hon startar på. Färden går nämligen sedan i rakt riktning, mycket målmedvetet mot den plats där de spännande eluttagen är lokaliserade.... Ajaj låter det otaliga gånger i hemmet numera. Ajaj, inte röra tvättställningen, den kan tippa, ajaj inte rycka i piedestalen heller så du får en blomkruka i huvudet, och AJAJAJ absolut inte sätta huggtänderna i sladdar som det kutar runt en massa elektroner i!
Som grädde på moset börjar framkomligheten öka också. Igår var det helt plötsligt ingen match längre att ta sig över den decimeterhöga tröskeln in till badrummet. Häromdagen var jag också tvungen att sänka botten i spjälsängen eftersom hon formligen hävde sig upp i den när den var i det högre läget. Kände inte för att locka fram cirkusartisten i min dotter något ytterligare, så det kändes lugnast så.
Vår stora tjej fick sova utan sin mamma och pappa för första gången natten till igår också. Natten tillbringades istället med mormor och morfar, vilket inte verkar ha bekymrat den lilla överhuvudtaget. Kändes mer i hjärtat på hennes föräldrar, som å andra sidan ändå var väldigt nöjda med att för första gången på ett drygt halvår få sova ut, helt ostört :-)

För övrigt verkar det vara mer fart på pappan idag också, till min stora glädje. Nytagen temp på 37,3ºC. Lyckan är obeskrivlig! Ska nog ta det alldeles lugnt idag också och hoppas att temperaturen inte vänder uppåt igen.Trampa, stampa, lunka, vanka. Inte still en sekund här inte!
 

Närgången studie i ansiktsuttryck


Det var faktiskt ajaj när det gällde att äta på mina skosnören också,
men hon var ju så söt, så jag kunde inte låta bli att ta en bild först......

Kommentarer
Postat av: Kicki

Gounge! Å va härligt att Peters feber verkar vara på väg bort, det är ju på tiden.

2009-08-03 @ 10:15:25
Postat av: Frida

Vi har samma "problem" här hemma.

Elkablar är sjukt intressanta.. och fort går det..

Funderar på att avskaffa alla elsaker här hemma ! :)Lampan som står i vardagsrummet är mest intressant.. den skall han dels bita på sladden, dra i "foten" och gärna ha sönder (den är av papper..)

Jaja, hoppas det går över med tiden./Frida!

2009-08-03 @ 19:26:14
URL: http://phridan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0