Fullt upp, tålmodig pappa och Elma på danskurs

En sak i sänder nu. Först tålmodiga pappan. Började dagen ungefär samtidigt som den föregående slutade, alltså vid 12-slaget i natt. Fortsatte mer eller mindre oavbutet till klockan 05.00. Med vaddå? Jo med att försöka natta vår lilla gullpiga såklart.... Vi försöker få den lilla att sova i egen säng, utan kroppskontakt. Har lyckats bra(!) de två föregående nätterna men inatt var det TVÄRSTOPP. Pappan vaggade, vyssjade, stoppade om i vaggan, lyfte upp ur vaggan igen, vyssjade mer, gick tålmodigt omkring i lägenheten, fick vår lilla skatt att somna, stoppade ner i vaggan igen varmed hon naturligtvis blev kinkig vilket ledde till ny omgång vyssjande, vaggande, somnande, upprepad dust i vaggan, dito försök med barnvagnen iställlet, lyckades ett tag.... Men vaknade strax igen förstås och tyckte hela världen var pest och pina. Blev överlämnad till mamman för matning, somnade i VÅR säng, lyftes över till barnvagnen igen och vaknade lagom till att pappa somnade i sin säng såklart.... Blev ni trötta nu? Det kanske känns igen? Pappan kände sig i alla fall inte priviligerad kan vi säga. efter matning vid halv fem slocknade vi i alla fall alla tre och sov till framåt halv nio.
Det här blev väl svaret på att hon spenderade i princip hela torsdagen sovande, kommer väl efter sånt där, man kan ju inte sova jämt, måste ta igen lite förlorad vakentid :-P
Och varför är bara pappan uppe undrar ni? Den nya tidens jämlikhet blir svaret! Plus att jag har världens goaste man såklart!!... Och allt slipper jag ju inte undan, det e ju lite svårt att delegera amningen och dessutom inte så lätt att sova när det stojas, även om man inte är den som är närmast där det låter... .

Ja och vi har haft fullt schema resten av dagen också. En sväng till Klingsta för lite barnbytesmarknad. Ja inte så hemskt som det låter. det var inte barn som byttes utan barnkläder. Ja byttes och byttes föresten, inte lämnade vi in nåt men gick  glada hem med fina små kläder till ännu mindre priser. stort tack för detta evenemangstips Ingela! :-)

Fortsatte sedan mot Matfors där vi besökte bygdegillets danskurs. Ja fast vi kom ju i pausen. Blev pausunderhållning så att säga :-P. Trevligt med alla glada människor som kom fram och ville lyckönska och glutta på Elma tyckte vi! Och så fick vi ju sitta och fika lite också, inte dumt!

Drog vidare österut igen och avslutade kvällen med melodifestival hos mormor och morfar. 


Avrundar med en bild från imorse och en från ikväll. Man kan nästan se hur hon äter upp sig under dagen va? Mössan gör ju sitt till men hon blir allt lite plufsigare hela tiden. Hoppas det visar sig på vågen på tisdag också...
Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0