IKEA- ett gravidmekka?

Eftersom jag inte känt nåt mer sedan värkarna igår kväll for vi en sväng till Birsta för att vanka omkring lite.
Tydligen var det fler gravida som tänkt samma tanke. Under vårt varv på övervåningen på IKEA såg vi åtminstone sju (!) stora gravidmagar. Om de blivande mammorna var där i jakt på heminredning eller mest vankade omkring i försök att sätta igång en förlossning förtäljer dock inte historien...
Vi tog sedan en fika i IKEA-restaurangen för att orka ett varv inne på Birsta City också. När vi gick i trappan började sammandragningarna återkomma, dock inte så kraftiga som igår kväll.

Trodde det skulle vara fullt med folk inne i Birsta City eftersom vi tyckte det var mycket bilar på parkeringen, men endera så var alla kunder inne på IKEA eller så är det personalen inne i shoppingcentret som upptar parkeringsplatserna för där inne var det så gott som folktomt kändes det som. Åtminstone för att  vara lördag. Men det är klart, folk har väl gjort slut på pengarna vid det här laget, först julklappar, sen mellandagsrea, och nu en dryg vecka till löning igen.

Vi gick ett varv på nedervåningen och när vi passerade Gallerix kom jag på att jag fått meddelande på mobilsvar för ett par dagar sedan om att ramen vi beställt till tavlan häromveckan var färdigt att hämtas. Hade totalt glömt bort meddelandet överhuvudtaget. (skyller på gravidhjärnan igen) Peppe hade ingen aning om att den var färdig. Tur att vi gick förbi annars hade de nog fått lov att efterlysa oss så småningom. Vi tog ett varv på övervåningen också innan vi hämtade tavlan, sedan fick vi ett infall att åka bort till Toyota och titta på nya Avensis-modellen som hade premiär i helgen. "Jättefin" blev vårt betyg även om det knappast är läge för nåt nybilsköp just nu. Försäljaren tittade menade på min mage och tyckte sig förstå att det var en kombi vi var ute efter... lite förutfattade meningar va... men nog hade han haft rätt om det nu varit aktuellt med köp. Provköra vågade vi oss dock inte på, kändes inte som vi ville utmana ödet och kanske ställa till med en vattenavgång i "sprojlans" nybil. Istället for vi vidare till Ica Maxi, det var tydligen där Sundsvallsborna spenderade sina sista slantar för månaden, parkeringen var smockad och butiken likaså. Undrar om de inte ätit nog i helgerna som varit??
Nu, ett långt blogginlägg senare, funderar vi på att åka till Granloholm en sväng för att se hur det går med renoveringen av lägenheten till peppes syster där. Svåger och svärfar är där och fixar medan tjejerna åkt till Birsta, vi kanske till och med får offra oss på en tur till dit ut idag, de ville visst ha fikasällskap, och fika är det väl bara barnmorskans invändningar på mitt sockerintag som kan förhindra, jag ska överväga saken....

Kommentarer
Postat av: Blivande Mormor

Gratulerar på er 8-månaders bröllopsdag!

Blir det månne en speciell present i dag?

2009-01-17 @ 16:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0