Tillbaka från visningen

med delade känslor. Mest besvikna över att det inte var riktigt så bra som vi hade velat men också lättnad över att vi slipper fundera mer på det just nu.
Visningen var dessutom lite överbefolkad. Minst 20 intressenter och säkert totalt runt 60 personer kom och gick under tiden vi var där.  Det var huset ifråga knappast värt, åtminstone inte för det pris som var utsatt. De flesta delade nog vår mening också eftersom många som kom efter oss åkte långt före - och då stannade vi ändå inte länge.
Endel människor är liksom inte ämnade att renovera hus. Synd att de inte inser det själva bara. De renoveringar som var gjorda här var fuskjobb alltihop. Tråkigt när det stilmässigt annars var så fint men man har ju inte lust att renovera om det som nyss försökts fixas.
Nej, fullt fokus på kommande bebis istället nu. Lär ju inte göra väntan mindre dryg men skönt att kunna ha fullt fokus på en och samma sak :-)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Tråkigt att det inte var ett bra hus, men ni ser ju i alla fall att det är massa fuskjobb ;-) Det skulle nog knappast jag göra. Som du skriver då vet ni ju det, bara fortsätta leta hus men ni kanske ska vänta till floffen kommit ut.

2009-01-18 @ 16:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0