Vissa saker är det helt enkelt jätteskönt att slippa göra...

Vi kom just tillbaka från ett besök hos Peppes syster med make. De har just flyttat och renoverar sin lägenhet för fulla muggar.
Har bytt golv, tapetserat, målat om hela köket och en massa jobb återstår fortfarande ändå.
Tycker synd om henne som med gravidmagen ska pyssla en massa. Det är ju inte de bekvämaste arbetsställningarna för ryggen man kan inta vid renoveringar direkt... pust!... Blir trött bara av tanken. Men fint får de ju! :-)

Vi har i alla fall hunnit med en sväng på både Birsta och stan idag. Tavelramen är beställd, skulle ta ett par veckor innan det var klart, känns häftigt att tänka att vi kanske fått träffa floffen redan då!
Vi tittade på badbalja också, men kunde inte bestämma oss riktigt, känns lite saftigt med de exemplar vi såg på nästan 300 spänn(!) Nån som har tips på var man kan få tag på nån billig och bra?

Sedan blev det en sväng på stan inklusive fika, smörgås och varm choklad med vispgrädde, mmm!

Imorgon är det Peppes sista lediga dag över jul-nyårshelgen, sen kommer jag förmodligen klättra på väggarna resten av tiden fram till nedkomsten..... Hoppas det inte blir såååå många dagar. Hoppas, hoppas, hoppas! :-)

Kommentarer
Postat av: Ingela

Jamenvisst seru.....visst jobbade vi idag. Sjukt mycket folk var det också.....lite jobbigt då vissa liksom drar över tiden hela tiden och det blir korvstoppning i butiken....kul!!!!

Allt känns bra alltså, skönt...eller kanske inte för dig.:)Jag hoppas vi kan ses nästa vecka, men jag har en känsla av den lille/lilla vill komma på måndag jag. Dag före...bara känns så. Men vi kan väl höras något närmare?

Kram

2009-01-05 @ 22:05:47
Postat av: Karoline

Läste om badbaljan , vi köpte ikeas billiga badbalja och den funkar helt kanon för oss och den kostar inte ens 100:- så :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0