Äntligen semester!

5 veckor med hela lilla familjen tillsammans! För första gången på länge kan man riktigt slappna av och slippa känna att man måste ta vara på varenda sekund av helgen. Vi hoppas nu på en fortsatt lugn och mysig sommar!

P började ledigheten  med en spelkväll hos Carina igår, Elma och jag fick också komma med. Vi bjöds på rökt sik med skagenröra och pressad potatis samt utsökt plommonpaj och vaniljglass till kaffet. Semestern hade kunnat börja sämre vill vi lova!
Elma testade om hon var tillräckligt långfingrad för att spela piano och hon fick faktiskt fram några toner ur instrumentet. I tonarter vi inte är särskilt vana vid att höra, dessutom, gäller att vara innovativ....

Dagen idag har spenderats städandes och tvättandes här hemma, samt att vi tog en tur till Birsta för att inhandla ne resesäng till Elma. Går inte att ha henne sovandes i liggvagnen så särskilt länge till, hon håller på att rulla över kanten så fort man har blicken på annat håll. Att ligga på rygg är nämligen bland det otäckaste man kan tänka sig, tydligen.
Bättre humör på mage således. Busig så det förslår, ögonen talar sitt klara språk...

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej igen! Vilka underbara bilder. Lilla Elma blir bara sötare.Har varit utan dator ett tag. Börjar jobba igen 6/7. Ha en skön semester tillsammans! Kram

2009-07-04 @ 19:02:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0