Glömde...

... ett par saker på Elmas "kan-göra-lista"
Igår tog hon ut ett videoband ur spelaren och idag tog tryckte hon ut cd-släden på  stereon och plockade ur skivorna där..... 9 månader... jo just ja... var ska detta sluta???

Vi hade en riktigt glassig dag igår med kalas hos Wille med mycket smaskens att inmundiga i trevlig samvaro (även om gubbarna fick stå ut med lite jobbsnack också.....) och med glada, busiga barn.

Fortsatte kvällen hos Elin&co och blev bjuda på filllllllle, mmmm! Ett körslagetprogram och dagens andra lass med marrängswiss senare rullade vi hemåt (ja, frivilligt att tolka ordet "rullade" som personligen eller via bilen... ;-P)

Strax avgår en leverans av busfrö hem till mormor och morfar som tydligen tagit sig sovmorgon, vintertiden till ära....  Elma brydde sig inte mer om att vi hade ställt om klockan än att hon möjligen i protest vaknade tidsmässigt nästan ännu lite tidigare än tidigare......
vi tänkte alltså få oss lite barnvakt, dra en sväng bort till smålänningen och införskaffa en hylla att kunna stoppa leksaker i... så att vi kan skaffa några menar jag, för just nu finns ingenstans att ha dem, och det har jag iofs varit riktigt glad för rätt länge (frånvaron av leksaker, vill säga) men nu börjar jag känna mig som en riktig häxmamma som bara säger ajaj och låtbli åt allting som är spännande att undersöka. Intet annat att göra då än att ge efter för leksaksjättarnas giftiga säljvilja och, som avledningsmanöver, införskaffa något intressantare för lillgrynet att sätta tänderna i....

Babysim vankas på eftermiddagen också, så nu gäller det nog att vi skaffar oss lite eld i baken och kommer till skott!

Kommentarer
Postat av: Filip Eriksson

Vi ses i Matfors senare idag (Babysim) mvh Filip.

2009-10-25 @ 12:19:40
URL: http://kanske kommer senare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0