En ställning senare

Den är på plats! Åtminstone till övervägande procentandel. Väntar bara på action. Den får nog vänta ett par veckor till kanske, för takarbetarna måste hinna uträtta ett par andra saker först.
Dessutom fortlöper projekt fönsterrenovering. Karmen är klar. Typ. Två av fyra fönster är klara. Också typ. Två av fyra fönster är definitivt inte klara. Inte ens påbörjade.  Hur irriterande man än vill minnas att det var att ha solen i ögonen vid frukostbordet så kan jag inte låta bli att längta liiite efter det nu. För bo i en kökslåda är INTE mys. Punkt.

Nåväl. Söndagspromenad stod på schemat igår. Som uppladdning till babysim. Avrundningen var allt det bästa: middag i Stöde! Och dessutom bonusvisit i hönshuset där. Elma var lite bekymrad över att "mammorna inte hade fått tillbaka sina kycklingar." "Kanske de får det när det har slutat regna?").... många funderingar hos mitt stora lillhjärta, som fortfarande är lite blyg när det gäller förstadejter, både med människor och djur. Väljer att betrakta i smyg. När(om) spärrarna släpper är det öppna dammar som gäller istället, om vi säger så. Ordsvada och intensivitet. Rätt överkomlig energinivå igår tyckte jag dock, hade väl gjort av med överskottet i det våta elementet kanske ;-)

En förmiddag i svartvitt lyder som följer


...ääh! Frångår temat å poppar till det med en repris i nyformat på några färglada (om än fortfarande vita :-P) blomster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0